top of page
Sök
  • Skribentens bildMagnus Olsson

Föreningsbollen - För alla

Inför hösten och våren kommer vi erbjuda föreningar att kunna tjäna extra pengar till lagkassan. Som situationen har varit det senaste året i och med Covid-19 har det varit kämpigt för väldigt många. Nu pratar vi både socialt och ekonomiskt.


För att barn och ungdomsidrott ska komma tillbaka igen. Många har hittat andra intressen av både spelare och ledare. Nu hoppas vi att de ska hitta tillbaka till idrottsanläggningarna igen. Ekonomiskt har det tagit styggt, då matcher fått spelas utan publik. När väl publik fått komma har det varit begränsat.

Många verksamheter har även stått stilla och medlemspengar har inte tagits ut för att skapa missnöje, då träningar och matcher varit inställda. För att resa ekonomin i föreningar med hårt arbetande människor bör ett krafttag tas nu.

Föreningsbollen

Vi lanserar under hösten föreningsbollen, där din förening säljer vårt padelpaket och får tillbaka pengar. Föreningen behöver inte ligga ute med några pengar. Desto mer föreningen säljer, desto mer pengar får den tillbaka av oss. Minst 150 paket = 45 kr tillbaka Över 300 paket = 55 kr tillbaka Över 1000 paket = 75 kr tillbaka

För kontakt: jc@dosamigos.se eller magnus@dosamigos.se

Vid beställning via vår hemsida

Den enkla vägen till att tjäna pengar. Använd den som ingång för att kolla intresset eller kontinuerlig beställning. Vi ger tillbaka 10% av intäkterna till din favoritförening. Skicka bara med vilken i beställningen, så ordnar vi resten.2 visningar0 kommentarer
DOS AMIGOS PADEL LOGOTYPE
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page